Як у Маріуполі ховали загиблого полковника СБУ Хараберюша (ФОТО, ВІДЕО)

У Маріуполі 2 квітня поховали заступника начальника Управління контррозвідки Донецької області полковника СБУ Олександра Хараберюша

Про це пише Depo.Донбас з посиланням на 0629.

Повідомляється, що прощалися із загиблим в Похоронному домі на Володарській трасі. Висловити пошану зібралося багато людей - поблизу цього місця було близько сотні автомобілів. На похорон прибув глава СБУ Василь Грицак.

"Олександр Хараберюш був одним з кращих контррозвідників України і справа честі - знайти винних у вбивстві. У мене немає сумнівів в тому, що це був теракт, пов'язаний з професійною діяльністю вбитого. Чітко розуміємо, прийшли саме за ним", - сказав він.

Зазначається, що у полковника залишилися дружина і дві дочки. Він жив на зйомній квартирі в Маріуполі, батьки його мешкали в окупованому Донецьку.

Також повідомляється, що того ж дня Президент України Петро Порошенко посмертно нагородив полковника СБУ Хараберюша орденом "За мужність I ступеня". Нагороду прийняв батько загиблого.

Нагадаємо, що у Маріуполі вранці 31 березня стався вибух позашляховика, в якому знаходився полковник СБУ, голова обласної контррозвідки Олександр Хараберюш. Він загинув на місті.

Читайте також: Темна конячка: Що відомо про підірваного у Маріуполі контррозвідника СБУ

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme