Вчені з'ясували, що допоможе жінці зробити кар'єру

Психологи стверджують, що відвертий одяг не тільки не заважає, але і допомагає будувати кар'єру

Вчені з'ясували, що допоможе жінці…

Співробітники Університету Бедфордшира підтвердили, що короткі спідниці, облягаючі сукні та глибокі вирізи не тільки дозволяють виглядати сексуальніше, а й змушують сприймати жінку серйозніше, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на Век.

Фахівці відзначили, що в відвертих нарядах жінка виглядає розумною і вірною. В експерименті брали участь 64 студенти вищих навчальних закладів. Вік учасників становив приблизно 21 рік.

Їм демонстрували дві серії знімків однієї і тієї ж представниці прекрасної статі. На фотографіях з першої серії на жінці були надіті топ з глибоким вирізом, коротка спідниця і курточка. А на знімках з другої серії жінка носила довгу спідницю і скромну кофту.

Учасники дослідження мали оцінювати жінку на фотографії за певними параметрами. Таким чином, студенти визначали, наскільки вірною, моральної можна вважати цю представницю прекрасної статі.

Крім того, добровольці висловили своєї думку про її інтелектуальні здібності і розповіли про наявність бажання зайнятися з нею сексом. Виявилося, що рівень інтелекту і вірності, на думку учасників, був вище у жінок у відвертому вбранні. У той же час, зовнішній вигляд не впливав на інші показники.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme