Сьогодні в порт Одеси зайдуть ще кілька кораблів НАТО з Туреччини

3 квітня французький фрегат La Fayette покидає одеський порт, а кілька військових кораблів ВМС Туреччини пришвартуються на його місці

Сьогодні в порт Одеси зайдуть ще кілька…

Як передає Depo.Одеса з посиланням на "Думская", сьогодні, 3 квітня, до Одеси з дружнім візитом зайде ордер турецьких кораблів, що складається з фрегата F490 TCG Gaziantep і корвета F511 TCG Heybeliada.

Кораблі простоять в порту декілька днів. Одесити зможуть потрапити на борт, а турецькі моряки - ознайомитися з нашим містом на екскурсіях.

Одночасно з заходом турків Одеський порт покине французький фрегат La Fayette.

Раніше повідомлялося, що скоро до Одеси може завітати один з найсучасніших бойових кораблів французьких ВМС.

Нагадаємо, 17 березня чотири кораблі військово-морської мінної групи НАТО прибули в Одеський морський порт. Відбулася зустріч командування ВМС ЗС України з командирами кораблів з'єднання Постійної військово-морської мінної групи НАТО №2 (SNMCMG2) - штабного корабля "Контр-адмірал К.Черніцький" ("ORP K.X. CZERNICKI", ВМС Польщі), морських тральщиків "Дуеро" ("ESPS DUERO", ВМС Іспанії), "Ротвейл" ("FGS ROTTWEIL", ВМС Німеччини) та "Аланья" ("TCG ALANYA", ВМС Туреччини).

Також 19 березня український журналіст налякав росіян військовими кораблями НАТО в Одесі та танками у Польщі.

Під час візиту іноземних військових кораблів в Одесі відбувся турнір з міні-футболу серед команд кораблів мінно-тральної групи НАТО, у якому українські моряки обіграли у футбол всі команди кораблів НАТО.

Пізніше в порту Одеси пришвартувався фрегат ВМС Франції з керованою ракетною зброєю.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme