Рятувальники розповіли про руйнування в Балаклії

Станом на 8:00 3 квітня пожеж на території Балаклії та прилеглих населених пунктів внаслідок вибухів боєприпасів не зафіксовано

Рятувальники розповіли про руйнування в…

Як повідомили Depo.Харків у ДСНС, з початку робіт з території міста та прилеглих селищ вилучено 5 483 вибухонебезпечних предмети.

Під час очищення піротехнічними підрозділами ДСНС територій навколо міста Балаклії від вибухонебезпечних предметів 10-кілометрову зону забруднення зменшено до 7 км.

До виконання робіт з розмінування від ДСНС залучено 100 піротехніків та 36 одиниць спеціальної техніки (20 піротехнічних розрахунків).

Завершується відновлення газопостачання Балаклії. "Залишилось підключити близько 156 абонентів, де відсутні власники або забиті вентиляційні канали. Відновлено теплопостачання міста за винятком військового містечка", - сказано в повідомленні.

Повністю зруйновані п'ять приватних житлових будинків та 35 квартир у багатоквартиних будинках барачного типу.

Як повідомляв Depo.Харків, уночі 23 березня у Балаклії внаслідок загоряння відбулася детонація військового арсеналу. Через небезпеку для життя з Балаклії та дев'яти прилеглих сіл евакуювали близько 20 тисяч людей. Внаслідок вибухів загинула одна людина, ще близько п'яти отримали поранення. 24 березня військові заявили, що пожежа на арсеналі ліквідована.

Надається гуманітарна допомога постраждалому населенню у вигляді будівельних матеріалів (роздано 143 тонн) та продуктів харчування (роздано 76 тонн).

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme