UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

"Різника" з Тернопільщини чекає ув'язнення до 15 років

Справу 22-річного жителя Вишгородка Ланівецького району передали до суду

"Різника" з Тернопільщини чекає ув'…

Досудове розслідування кримінального провадження щодо 22-річного жителя села Вишгородок Ланівецького району, праавоохоронці завершили і передали до суду, повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією сайту ГУ НП Тернопільщини.

"Слідчі зібрали достатньо доказів, які доводять причетність підозрюваного до вчинення вбивства, хоча сам зловмисник про обставини скоєння злочину досі мовчить", - кажуть в поліції.

Зі слів очевидців, конфлікт між чоловіками після застілля спалахнув миттєво. Агресії додала чимала доза алкоголю. Зловмисник спочатку накинувся на опонента з кулаками, а згодом вхопив зі столу ніж.

Як засвідчила судово-медична експертиза, потерпілому було нанесено чотири поранення у шию. Останній удар був фатальним - вбивця перерізав жертві горло.

Заховати тіло у колодязі на сусідньому господарстві було ідеєю "різника". Він навіть побив одного зі свідків вбивства, адже той відмовлявся тягнути труп.

Зловмисник перебуває під вартою в слідчому ізоляторі. Подальшу його долю визначить суд.

Нагадаємо, трагедія сталася 28 грудня 2016 року в селі Соколівка. Поліцейським оперативно вдалося затримати підозрюваного у вчиненні важкого злочину. Ним виявися молодик із сусіднього села. Напередодні трагедії він гостював у знайомого в Соколівці.

Читайте також: На Лановеччині грибами отруїлася жінка та двоє дітей

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Тернопіль

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme