UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Житомирщині побили редактора ділового видання

Зухвале побиття журналіст називає актом залякування

На Житомирщині побили редактора ділового…

Редактор інтернет-видання "Бердичів діловий", що на Житомирщині, Валерій Шелепа, пов'язує із професійною журналістською діяльністю напад на нього, який стався 23 березня. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на "Детектор медіа".

23 березня Валерій Шелепа вийшов з під'їзду свого будинку до машини, щоб завезти дитину до школи. В руках він тримав шкільний ранець, дитина ж залишилася вдома. Невідомі молодики спортивної статури підійшли до Валерія Шелепи, спочатку щось запитали, а тоді накинулися з кулаками. Удари наносили переважно по голові. Коли журналіст упав, його продовжували бити ногами, цілячись саме в голову.

У дворі зчинився галас, і нападники зникли з місця злочину. В результаті нападу журналіст отримав серйозні тілесні ушкодження, для надання потерпілому медичної допомоги довелося викликати швидку допомогу. Медики доправили потерпілого в лікарню, де він лікувався кілька днів.

"Я вже вийшов з лікарні. Трохи краще стало, але потрібно ще десь 10 днів лікуватися - пігулки і уколи",- сказав журналіст.

Своє побиття журналіст називає актом залякування, адже бандити явно знали хто він такий, де живе і який його ранковий графік.

"Це був своєрідний акт залякування пов'язаний тільки з журналістською діяльністю. Два роки тому мені підпалили авто. Бандитів не знайшли і цього разу теж не знайдуть", - сказав Валерій Шелепа.

Голова бердичівської міськрайонної організації НСЖУ Денис Заремський також вважає, що від поліції годі чекати результатів.

"У нас великі сумніви, що поліція знайде винуватців інциденту. Кілька років тому Валерію Шелепі також погрожували, так досі нікого не покарано. Наразі у поліції розглядають три версії: хуліганство, напад пов'язаний із журналістською діяльністю, або ж через політичну діяльність потерпілого, який є місцевим депутатом", – каже Заремський.

Очільник бердичівської поліції від коментарів відмовляється.

Нагадаємо, на Житомирщині побили журналіста, який приїхав перевірити інформацію про те, що виборцям наливають самогон.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Житомир

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme