UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Хмельницьких копів зорганізовують в антиконфліктні групи

Правоохоронців навчають діяти не зброєю, а словом

Хмельницьких копів зорганізовують в анти…

В цивільному одязі і без зброї працюватимуть хмельницькі поліцейські, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на сайт облполіції. В області реалізують пілотний проект "Антиконфліктні комунікаційні групи".

Хмельницькі поліцейські стануть не лише охоронцями громадського порядку, а й вестимуть перемовини, аби залагодити можливі конфлікти, що можуть виникати під час різноманітних масових заходів.

Як повідомили на брифінгу в ГУ НП Хмельниччини, Хмельницький потрапив до переліку з семи міст, де почалась реалізація пілотного проекту запровадження груп комунікації під час масових заходів.

За словами речниці облполіції Інни Глеги, у складі антиконфліктних груп будуть поліцейські-добровольці, якій пройшли спеціальний курс навчання, а досвід переймали в іноземних колег. Зброї у них не буде, лише засоби індивідуального захисту.

Поліцейські стверджують, що це дозволить встановити більш тісний контакт з громадянами. Вперше антиконфліктні комунікаційні групи "вийшли у люди" нещодавно, під час акцій протесту під Хмельницькою ОДА.

Завдання такої групи у складі 10 осіб - сконтактувати з мітингувальниками, з'ясувати причину і мету масового зібрання тощо.

Нагадаємо, торік багато галасу на Хмельниччині спричинив силовий розгін мітингувальників поблизу Білогірського молокозаводу.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme