UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

В Одесі СБУ виявила підроблені ліки, які продавала мережа аптек

В Одесі СБУ припинила масштабне виробництво та реалізацію фальсифікованих ліків

Як передає Depo.Одеса з посиланням на прес-службу Управління СБУ в Одеській області, Співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою та поліцією припинили в Одесі масштабне виробництво та реалізацію фальсифікованих ліків.

Правоохоронці встановили, що організатори нелегального бізнесу виготовляли підроблені медикаменти широкого спектру в одному зі складських приміщень Одеси. Виробництво та фасування продукції відбувалося в антисанітарних умовах. Ділки збували фальсифікат на території регіону через власну та інші аптекарські мережі, частину підроблених ліків реалізовували в інших областях України. За попередніми оцінками, зловмисники встигли продати фальсифікованих препаратів на понад тридцять мільйонів гривень.

Під час обшуків на нелегальному виробництві, в офісах ділків та аптечних мережах оперативники спецслужби вилучили підроблені лікарські засоби на більше ніж п'ять мільйонів гривень. На складах співробітники СБ України також виявили незаконно ввезені в Україну ліки російського виробництва, у організаторів вилучено "чорну" бухгалтерію, яка свідчить про реалізацію фальсифікованих препаратів.

Наразі відбуваються невідкладні дії для вилучення з аптечних мереж контрафактних ліків.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 321-1 Кримінального кодексу України.

Триває досудове слідство.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme