UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Заступники мера Мелітополя відзвітували, що живуть на одну зарплату

Заступники міського голови Мелітополя Сергій Павленко та Світлана Бойко вже опублікували електронні декларації

Декларації з'явилися на офіційному сайті Національного агентства з питань запобігання корупції, передає портал Depo.Запоріжжя.

Так, Сергій Павленко задекларував земельну ділянку площею 1200 кв. м. Її вартість оцінена в 28,4 тис. грн. Своєї нерухомості у заступника мера немає. Судячи з декларації, будинком площею 142 квадрата володіє його мама. Їй же належить і земельна ділянка площею 1000 кв. м.

У минулому році Сергій Павленко заробив 160,748 тис. грн. Це його зарплата. Дружина чиновника отримала 10,320 грн. соцдопомоги і близько восьми тисяч гривень відсотків. Сам Павленко минулого року отримав і якийсь приз. Його вартість оцінили в 56 гривень.

Ніяких доходів, крім зарплати, немає і у заступника мера Світлани Бойко. У минулому році вона заробила 167,753 тис. грн, а також отримала подарунок вартістю 39 грн. У Бойко є дві квартири - площею 37,5 та 48,6 кв. м. Машин у чиновниці немає, як і землі, хоча в минулому році вона декларувала ділянку площею 26 квадратів.

Нагадаємо, як раніше писав портал Depo.Запоріжжя, два тижні тому мер Бердянська Володимир Чепурний оприлюднив свою електронну декларацію.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme