Українські прикордонники затримали "Лєшого" з "ЛНР"

Він саме поверталися в Україну з сусідньої країни

Українські прикордонники затримали "Лєшо…

Двох громадян України, які скоріш за все причетні до діяльності незаконних збройних формувань на території "Л-ДНР", викрили на кордоні з Росією – пише Depo.ua з посиланням на офіційний сайт Держприкордонслужби.

Під час здійснення контролю автомобіля "Мерседес" в пункті пропуску "Гоптівка" прикордонники Харківського загону спільно з працівниками митниці у пасажира автівки виявили т.з. паспорт, виданий на тимчасово окупованій території на сході України. Документ, житель Луганської області 1969 року народження, спробував приховати під підкладку куртки.

Далі в особистих речах іншого чоловіка, який також їхав цим автомобілем, було знайдено посвідчення військовослужбовця НЗФ, члена терористичного угрупування "Лєший" і "Ровеньковского войскового казачества". Крім того, було виявлено заяву одного з чоловіків з проханням про вступ в ряди незаконних збройних формувань.

На даний момент чоловіків затримано, тривають фільтраційні заходи. Про виявлених українців та їх документи поінформовано співробітників СБУ.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme