Як на Черкащині кота рятували

Молодий кіт, рятуючись від своїх агресивних сородичів, заліз на 30-метрове дерево

Як на Черкащині кота рятували…

До рятувальників звернулися мешканці будинків на вулиці Пролетарській в Умані, які просили зняти з дерева чорного кота, який вже кілька діб знаходиться на висоті понад 30 метрів, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на ГУ ДСНС в Черкаській області.

За словами людей, на дерево молодий кіт потрапив рятуючись від агресивних родичів. Врешті, його переслідувачі полишили гонитву та злізли з дерева, а перелякана тварина опинилася на самій верхівці, звідки самостійно спуститися на землю вже не могла.

Врахувавши обставини, і те що його долею переймалася велика кількість людей, на місце події прибув черговий караул місцевої пожежно-рятувальної частини. Рятувальники зняли тварину з висоти, піднявшись до неї по висувній автодрабині.

Раніше Depo.Полтава повідомляло про ДТП на Черкащині, винуватцем якого став 98-річний велосипедист. Дідусь здійснював маневр повороту ліворуч, не впевнився в безпеці руху та зіткнувся з автівкою Daewoo Lanos.

Літній велолюбитель отримав тілесні ушкодження у вигляді забою м'яких тканин потиличної ділянки голови та забої лівого колінного суглобу і був госпіталізований до Шполянської центральної районної лікарні.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Черкаси

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme