UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Вінниці з'явилось вісім нових павільйонів на зупинках громадського транспорту

Усі посадочні павільйони на зупинках муніципального транспорту у Вінниці - українського виробництва

У Вінниці з'явилось вісім нових пав…

Цьогоріч у Вінниці вже встановлено вісім посадочних павільйонів на зупинках муніципального транспорту, здебільшого автобусів та тролейбусів. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу Вінницької міської ради.

Нові конструкції з'явились по вулиці Костянтина Василенка (колишня 30-річчя Перемоги) поблизу перехрестя з вулицею Ліза Чайкіна, по вул. Київській біля школи №29, по вул. 600-річчя поблизу підприємства "Форт". А також три павільйони по вулиці Сергія Зулінського (колишня Тарногродського): поблизу ПАТ Вінницьке управління механізації і автотранспорту будівництва, біля концерну "Аграна" та перехрестя з вулицею Батозькою. Крім того, облаштували павільйони по вулицям Богуна (зупинка М.Гавриш) та Келецькій (зупинка Ващука).

Додамо, що нові посадочні павільйони на зупинках почали з'являтися у Вінниці в 2011 році. Тоді комунальні служби встановили перші сім. Їх змонтували на місці старих радянських конструкцій. Нові зупинки почали з'являтись і там, де їх взагалі не було, або в місцях, куди зупинки громадського транспорту були перенесені.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme