У Києві відлупцювали битами заступника директора "Укрспирту"

Чиновником, якого 29 березня у Києві напали двоє невідомих, побили й вистрілили в нього, виявився заступник директора державного підприємства "Укрспирт" Ігор Ільчишин

У Києві відлупцювали битами заступника д…

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на прес-службу підприємства.

"Щодо нападу невідомими на Ігоря Ільчишина, що стався ввечері 29 березня, повідомляємо наступне: Ігор Ільчишин є заступником директора ДП "Укрспирт", а також головою комісії з ліквідації Державного концерну спиртової та лікеро-горілчаної промисловості (концерн "Укрспирт")", - йдеться в повідомленні.

На даний момент ведеться слідство.

Всі питання щодо мотиву нападників, можливих замовників, а також причин нападу знаходяться в компетенції правоохоронних органів.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Правоохоронці проводять комплекс оперативно-розшукових заходів, спрямованих на розкриття злочину, затримання правопорушників та притягнення їх до відповідальності.

Нагадаємо, 30 березня стало відомо, що двоє невідомих побили битами і поранили з травматичного пістолета заступника директора державного підприємства.

Пізніше речниця поліції Києва Оксана Блищик заявила, що чоловік, якого відлупцювали битами у Києві, є директором державного підприємства.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme