UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Тернопільщині в двох аваріях потерпіли п'ятеро людей

Одна ДТП сталася в Збаражі, інша - в Кременці

На Тернопільщині в двох аваріях потерпіл…

Одразу 5 людей травмувалися в аваріях на Тернопільщині, повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією сайту ГУ НП області.

30 березня в Збаражі житель Залужжя, керуючи автомобілем "ВАЗ 2106", не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та виїхав на дорогу зустрічного руху. Такі дії спровокували зіткнення з транспортом марки "ШЕВРОЛЕ АВЕО", який рухався іншою смугою.

В результаті удару до лікарні потрапили пасажир іномарки, 1988 року народження, та двоє пасажирів з "Жигулів". В усіх потерпілих закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, садни обличчя. Їх госпіталізували у травматологічне відділення Збаразької лікарні. У водіїв відібрано взірці крові для перевірки на вміст алкоголю.

Ще одна аварія трапилася того дня у Кременці. Водій автомобіля марки "ВАЗ 2108" в'їхав у мікроавтобус Peugeot, що стояв на узбіччі дороги.

За попередніми даними слідчо-оперативної група, яка виїжджала на місце автопригоди, стало відомо, що кермувальник легковика перебував у стані алкогольного сп'яніння. Він отримав забій руки. З забоями до лікарні бригада "швидкої" доправила власника бусу. У обох водіїв взяли кров для перевірки на вміст алкоголю.

Триває слідство.

Нагадаємо, 27 березня в Підволочиському районі поблизу Скалата сталася ДТП, в якій потерпіли одразу кілька людей, в тому числі дитина.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Тернопіль

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme