Карасьов назвав ініціаторів інформаційної атаки на керівництво АП

Спроби скомпрометувати першого заступника АП Ковальчука – це початок нового політичного конфлікту та їхні ініціатори – акціонери політпроекту, який розраховує на електорат півдня та сходу України

Про це сьогодні заявив журналістам політолог Вадим Карасьов, повідомляє РБК-Україна.

За його словами, спроби через ЗМІ скомпрометувати Ковальчука ініційовані акціонерами однієї з політсил, що спирається на південь та схід України.

"Відомо, що Ковальчук сприяв становленню партій "За життя", "Наш край" та інших, які забрали частину "електорального пирога" півдня та сходу України. З точки зору людей, які раніше активно використовували адміністративний ресурс, для їхнього усунення необхідно нейтралізувати першопричину – Віталія Ковальчука. Таким чином, ініціюючи новий конфлікт, вони розраховують розчистити електоральне поле для своєї політсили", – зазначив Карасьов.

Разом з тим, коментуючи журналістські матеріали, що з'явилися вчора, політолог зазначив, що поява подібної програми на Першому національному каналі була б неможливою у попередні роки.

"Показово, що Адміністрація Президента діє методами, відмінними від попередньої влади, представники якої досі зберігають вплив на одну з партій. В їхньому випадку програма б просто не вийшла в ефір", – підсумував Карасьов.

Нагадаємо, що 30 березня у ЗМІ була опублікована інформація про нібито причетність родичів першого заступника глави АП до корпоративного конфлікту, що виник між господарськими суб'єктами.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme