Ідеальне вбивство, жарти та екстрим-розваги: Куди сходити цими вихідними в Харкові

У перші вихідні квітня на харків'ян чекає чимала кількість розваг та подій. Тож, не звертайте уваги на хмари й вирушайте назустріч веселощам та відпочинку

Ідеальне вбивство, жарти та екстрим-розв…

Головною темою розваг цими вихідними стали жарти. Причиною тому є Міжнародний день сміху 1 квітня. Не дивлячись на прогнозований дощ, розважальні установи Харкова пропонують містянам трохи відволіктися від щоденних проблем та поринути в атмосферу жартів та веселощів, як у приміщеннях, так і під відкритим небом.

Анонс найцікавіших події міста 1 та 2 квітня. Обирайте, що вам до вподоби та рушайте назустріч розвагам та відпочинку.

День сміху по-харківськи:

Одразу кілька розважальних майданчиків Харкова підготували велику програму до Дня сміху. Так, у харківському екопарку відвідувачам пропонують взяти участь в інтерактивних конкурсах та квестах, навчитися ходити на ходулях. З більш детальною програмою можна ознайомитися тут.

Де:Екопарк
Коли: 2 квітня
Вартість: вхід вільний

У той же час у харківському "Диснейленді" пропонують взяти участь у танцювальному флешмобі, подивитися шоу двійників LadyGaga та долучитися до лазертаг боїв. З більш детальною програмою можна ознайомитися тут.

Де: парк культури та відпочинку ім. Горького
Коли: 1 квітня
Вартість: вхід вільний

Для поціновувачів театрального мистецтва цими вихідними випала можливість на власні очі побачити "ідеальне вбивство" та дізнатися непросту історію талановитого скрипаля.

Вистава "Ідеальне вбивство"

"Ідеальне вбивство" - іронічний детектив за п'єсою французького драматурга Р. Тома "Історія одного вбивства". Детективна історія з заплутаним сюжетом. Мадемуазель Постік, затримавшись на роботі, знаходить тіло метра Роше і викликає поліцію. Але до приїзду поліцейських тіло убитого безслідно зникає. "Ідеальне вбивство" - це спектакль, в якому паралельно з детективним сюжетом розгортається зворушлива історія любові друзів дитинства, які випадково зустрілися через багато років.

Де: Будинок Актора, вул. Слобожанська,3
Коли: 1 квітня о 19:00
Вартість квитка: 120 грн

Вистава "365"

Вистава "365" - це спільний проект ХНАТОБа з відомим харківським незалежним театром "Прекрасні Квіти". У основі сюжету - історія скрипаля, який відривається від батьківського гнізда, і пізнає усі радощі і тяготи самостійного життя. Він зустрічає свою любов, долає труднощі на шляху до свого щастя, і мимоволі стає спостерігачем картини життя сьогоднішнього суспільства. У виставі гармонійно поєднуються композиції АнтоніоВівальді і Астора П'яццолли.

Де: ХНАБОБ, вул. Сумська, 24
Коли: 1 квітня о 18:30
Вартість квитка: 100-300 грн

Якщо ж ви не можете й дня прожити без нових знань, у Харківському історичному музеї підготували лекцію "Історія нагород". Організатори обіцяють не тільки розповісти історії нагород та орденів, але й представити голографічні експонати історичного музею.

Де: Харківський історичний музей ім. Н.Ф. Сумцова, вул. Університеться,5
Коли: 1 квітня о 14:00
Вартість квитка: 10 грн

А от для екстрималів та любителів активного відпочинку харківський екопарк запрошує на відкриття нової велотраси "Крейзі байк". Повна довжина нової велотраси 3 245 м з набором висоти 48 м. Вона оснащена 12 шорами загальною довжиною понад 150 м, трьома колодними секціями, а також контр-ухилами, сходинками і петлями.

Де: Фельдман Екопарк
Коли: 2 квітня о 12:00
Вартість: вхід вільний

Ще однією доброю звісткою для любителів гострих відчуттів стануть перші в цьому сезоні висотні польоти. Вже в неділю відкривається сезон польотів на паропланах, куди кличуть усіх бажаючих підкорювати небо.

Де:пародром Стоундхендж
Коли: 2 квітня о з 11:00 до 17:00
Вартість: від 500 грн

Тому обирайте розвагу до смаку та проводьте вихідні яскраво й весело.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme