Екс-радник Трампа відхрещується від зв'язків з Росією

Екс-радник Дональда Трампа Картер Пейдж спростував будь-який зв'язок з представниками Росії

Про це Пейдж заявив в інтерв'ю Fox News, відповідаючи на питання про те, чи працював він з Росією, щоб нашкодити передвиборчій кампанії Гілларі Клінтон, передає Depo.ua.

"Я не зробив нічого такого, що могло б навіть трактуватись як будь-яка допомога їм. Абсолютно точно немає. Ні в якому вигляді, ні в якій формі", - заявив він.

Також Пейдж пояснив, що зустрічався з російським послом Сергієм Кисляком у США під час національного з'їзду республіканців, але, за його словами, в ході цієї зустрічі лише привітався і обмінявся з послом візитками.

Нагадаємо, 14 лютого ЗМІ повідомили, що радник президента США Дональда Трампа з національної безпеки Майкл Флінн подав у відставку через скандал, пов'язаний з його контактами з російським послом.

2 березня The Washington Post написала, що Сешнс зустрічався з послом Росії в США Сергієм Кисляком двічі у 2016 році, причому один раз у вересні у власному офісі.

3 березня стало відомо, що зять і старший радник Трампа Джаред Кушнер в грудні 2016 року зустрічалися з російським послом у США Сергієм Кисляком.

У Сенаті почалися слухання у справі про втручання Росії у президентські вибори США.

Розвідка США офіційно назвала президента Росії Володимира Путіна ініціатором втручання у президентські вибори.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme