Бойовики "ДНР" підозрюють, що їх гроші пішли на зарплату працівникам "віджатих" підприємств

Бойовики частин "1-го АК ДНР" (зокрема, в підрозділах "3-й омсбр" і "5-й омсбр") обурені затримкамиу видачі грошового забезпечення

Бойовики "ДНР" підозрюють, що їх гроші п…

Про це повідомляє голова "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук, передає Depo.Донбас.

Вын зазначаэ, що ситуація для російсько-терористичних військ не нова, однак в даному випадку посилюється чутками, які циркулюють серед бойовиків, про направлення їх грошового забезпечення на підтримку працездатності та виплату зарплат співробітникам "націоналізованих" підприємств.

"Бойовики обурені тим, що керівництво "ДНР" вважає забезпечення цивільних працівників в тилу більш важливим, ніж забезпечення "військовослужбовців" в воюючих підрозділах", - пише Тимчук.

Крім того, за підсумками раніше проведеної російськими перевіряючими з Центру територіальних військ ЮВО ВС РФ масштабної перевірки, визнана вкрай незадовільною кадрова робота в частинах і окремих підрозділах "1-го АК ДНР".

Зокрема, перевіряючими вказується на відсутність суворого обліку особового складу; призначення "військовослужбовців" на посаді без урахування морально-ділових якостей та "військово-облікової спеціальності"; переміщення "військовослужбовців" по ​​частинах / підрозділам при відсутності письмових наказів, на підставі усних розпоряджень (як зазначив з цього приводу один з російських перевіряючих, "в цьому війську хто де хоче, там і служить").

"На підставі виявлених недоліків у кадровій роботі в "1-м АК ДНР" російським командуванням прийнято рішення про обов'язкове напрямку командуванням бойовиків копій всіх наказів з кадрових питань в штабні органи Центру територіальних військ ЮВО ВС РФ (Ростовська область)", - написав Тимчук.

Нагадаємо, екс-голова так званого "радбезу "ДНР" Олександр Ходаковський розкрив подробиці того, як відбувається керівництво над українськими підприємствами під "зовнішнім управлінням" "ДНР".

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme