UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

З центру Хмельницького переносять усі кіоски

Повністю "очиститься" центральна частина міста від МАФів до 1 березня наступного року. Та є винятки

З центру Хмельницького переносять усі кі…

За рік з центру Хмельницького в мерії хочуть забрати майже всі торгові кіоски, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на інформацію прес-служби міськради.

"Для тимчасових споруд, розміщених у центральній частині міста, строк дії паспортів прив'язки, термін дії яких закінчився до 1 березня 2017 року, продовжили не більше, ніж на один рік, - розповідають в мерії. - Це означає, що впродовж одного року, центральна частина міста має бути звільнена."

У центральній частині Хмельницького залишаться лише ті тимчасові споруди, які торгують пресою та іншою друкованою продукцією.

"Частка друкованої продукції має становити не менше 60%. Більше того, тимчасові споруди, у яких продають друковану пресу у центрі, не мають права змінювати профіль своєї діяльності, якщо так станеться, то вони підлягатимуть демонтажу", - зауважує заступник міського голови Андрій Бондаренко.

Управління торгівлі спільно із управлінням архітектури та містобудування обіцяє узгоджувати з власниками МАФів нові місця. Кожен підприємець може відмовитися від запропонованого альтернативного місця не більше трьох разів. Тимчасові споруди, які не будуть перенесені із центральної частини міста упродовж року, підлягатимуть демонтажу.

Нагадаємо, планується до 15 червня визначити у центральній частині міста не більше 4 місць для розміщення рядів МАФів, по 8 одиниць.

Крім того, міськрада хоче затвердити й єдиний архітипів споруд. У разі невиконання - демонтаж.

Мову, правда, про це ведуть ще з літа минулого року.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme