Військових, що повернулись із зони АТО, запрошують на реабілітацію

На учасників програми чекають тренінги з особистісного розвитку, арт-терапевтичні заняття та спа-процедури

З 31 березня до 3 квітня відбудеться V заїзд рекреаційного проекту Genesis. Військових, що повернулись із зони АТО, запрошують безкоштовно відпочити в пансіонаті "Славський", що в смт. Славське.Про це пише Depo.Львів з посиланням на прес-службу Львівської міської ради.

На учасників програми чекають тренінги з особистісного розвитку, арт-терапевтичні заняття, спа-процедури, фізичні навантаження та багато іншого.

"Це уже п'ятий подібний захід, який ми проводимо спільно із пансіонатом "Славський". Завдяки зусиллям волонтерів, нам вдається кожного разу задовольняти базову потребу тих, хто повернувся із зони АТО - потребу бути почутим, зрозумілим. Найважливіше для тих, хто повернувся зі Сходу - це знайти ту опору, яка не дасть впасти в мирному житті. Для людей, які побачили війну, цивільне життя важке. Так, вони нарешті в безпеці. Але як поводитись і що тепер робити з цією безпекою? Ми намагаємось допомогти знайти відповідь на це питання", - розповів Олег Бакулін, координатор проекту від ГО "Свербивус".

Нагадаємо, учасникам АТО на Львівщині виділили 290 га землі.

Крім того, у області із початку року центри зайнятості Львівщини забезпечили роботою 130 учасників АТО, 120 з яких мали статус безробітного.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme