UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Бердянську почали боротися з таксистами-нелегалами

Представники Укртрансбезпеки спільно зі співробітниками поліції перевірятимуть наявність ліцензії у таксистів Бердянська

У Бердянську почали боротися з таксистам…

Про це повідомляє портал Depo.Запоріжжя з посиланням на "ПроБердянськ".

Фахівці перевірятимуть наявність ліцензії у бердянських таксистів, які займаються перевезеннями. Мета таких заходів - зменшити число нелегалів в службах таксі і поліпшити якість пасажирських перевезень.

Так, сьогодні, 30 березня, по всьому місту почалися перевірки. Природно, дізнавшись про рейд деякі шофери поспішили заховати маячки з фішками. Ті, хто не встиг і був затриманий правоохоронцями за перевезення пасажирів з порушенням закону - заплатить штраф близько двох тисяч гривень.

Варто відзначити, що більшість таксистів – нелегали. Так, за півгодини співробітники поліції і Укртрансбезпеки зупинили чотири таких таксистів.

За даними Бердянської Державної податкової інспекції, в Бердянську лише 14 таксистів мають ліцензії. У той же час, в кожній службі таксі числиться близько ста машин.

Нагадаємо, як раніше писав портал Depo.Запоріжжя, у Мелітополі таксист приїхав на виклик в стані алкогольного сп'яніння.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme