UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Староконстянтинівський банкір, що поцупив півмільйона гривень, може отримати вісім років ув'язнення

До суду уже направили обвинувальний акт за фактом привласнення коштів головним економістом одного з приватних банківських відділень

Староконстянтинівський банкір, що поцупи…

Старокостянтинівська місцева прокуратура затвердила та направила до суду обвинувальний акт за фактом привласнення коштів головним економістом одного з приватних банківських відділень, повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією прес-служби облпрокуратури.

Слідчі Старокостянтинівського відділу поліції ГУ НП в області за процесуального керівництва місцевої прокуратури, встановили, що розмір завданої банку його працівником шкоди складає близько півмільйона гривень.

За словами керівника місцевої прокуратури Василя Сліпця, обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч.4 ст.191 - заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем, вчинене у великих розмірах ККУ - на розгляді у суді.

Санкція інкримінованого злочину передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Нагадаємо, посадовець, з метою власного збагачення та зловживаючи службовим становищем, у січні цього року викрадав кошти із банкоматів Старокостянтинова, до яких мав вільний доступ.

Зловмисника затримали співробітники поліції, наразі він перебуває під вартою.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme