UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Жителі Хмельниччини уже задекларували понад 260 млн гривень отриманих торік прибутків

Податківці підрахували, скільки з цієї суми одержить держбюджет

Жителі Хмельниччини уже задекларували по…

З отриманих доходів подоляни сплатять до бюджету понад 8 млн гривень ПДФО та військового збору, інформує Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу ДФС регіону.

Як повідомили податківці, протягом січня-березня поточного року мешканці Хмельницької області подали 4319 декларацій, згідно яких задекларували 260,9 мільйона гривень з доходів, отриманих торік.

"Найбільші статки подолянам принесло успадковане та отримане в дарунок майно, загальна сума якого становить 106,4 мільйона гривень. Також 23,6 мільйона задекларовано від продажу рухомого та нерухомого майна", - звітують у ДФС.

Фахівці фіскальної служби Хмельниччини також нагадали, що кампанія декларування доходів громадян триватиме до 3 травня 2017 року (включно). До цієї дати громадяни, що отримали у минулому році доходи, з яких не сплачено податок, повинні надати податкову декларацію про майновий стан і доходи за 2016 рік до податкової інспекції за місцем своєї прописки. Скористатися правом на податкову знижку громадяни зможуть до кінця 2017 року.

Нагадаємо, станом на 15 березня за інформацією ДФС громадяни області задекларували 160 млн грн.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme