З'явились нові фото із перекриття міжнародної траси на Львівщині

У Гряді невідомі вчинили провокацію

На Львівщині невідомі перекрили міжнародну трасу "Львів - Рава-Руська". Про це пише Depo.Львів.

У соціальних мережах оприлюднили фото із перекриття дороги у селі Гряда.

"Організатори акції наразі встановлюються. Прибули ці люди, що влаштували провокацію, на автобусах із Львівськими номерами. Раніше вже була спроба провести схожу акцію на підтримку поляків біля міста Мостиськ у Львівській області, але тоді правоохоронним органом вдалось попередити та затримати невідомих ще до того, як вони розгорнули свої плакати", – повідомив голова виконкому ГО "Варта 1" Ігор Зінкевич.

Група молодиків тримає у руках плакати з антиукраїнськими гаслами написаними польською та українською мовою: "Ні! Геноциду Поляків", "Поляки наші брати" тощо.

Акція відбулась сьогодні зранку.

"Акція протесту невідомими на львівських автобусах. Чергова провокація. У Мостиську провалилась, вирішили на трасі на Раву-Руську", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, це вже не перша провокація на території області. 12 березня невідомі особи хотіли перекрили трасу біля міжнародного пункту пропуску "Шегині".

Тоді у автобусі комунального підиємства міста Львова - АТП №1 затримали невідомих чоловіків, частина із яких була нетверезими. Вони везли із собою пропольські гасла, написані із помилками.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme