У Запоріжжі лікарі підозрюють у малюка струс мозку після "виховання" в дитсадку

Батьки звинувачують виховательку одного з дитячих садків Запоріжжя у побитті трирічної дитини

У Запоріжжі лікарі підозрюють у малюка с…

Про інцидент кореспондентові порталу Depo.Запоріжжя повідомила мати малюка Кристина Глушко. За словами жінки заплаканим трирічного сина вона побачила, коли забирала з дитячого садка 20 березня. У наступні дні дитина плакала кожного разу, відмовляючись заходити в свою групу. Хлопчик повідомив, що зла тітка-вихователька його побила.

Завідувачка дитячим садком, за словами Кристини, належних заходів щодо ситуації не вжила, тож жінка звернулася до поліції, а згодом - до лікарні, тому що син почав скаржитися на головній біль і болі у спині.

В лікарні встановили діагноз забій грудної клітини, а також попередній діагноз - черепно-мозкова травма і струс головного мозку, - повідомили порталу Depo.Запоріжжя у прес-службі ГУ Нацполіції в Запорізькій області. За словами матері дитини, травми хлопчик отримав від виховательки - під час прогулянки 20 березня вона його вдарила і штовхнула.

Поліція вже опитала у відділку завідувачку і виховательку дитячого садка. Однак наразі повідомлення про пригоду ще не внесено до ЄРДР, оскільки триває перевірка, пояснили в поліції.

Тим часом дитячим садком зайнявся районний відділок освіти - сьогодні, 29 березня, завідувачку запросили туди для пояснень.

Малюк перебуває у лікарні.

Портал Depo.Запоріжжя стежить за розвитком подій.

Нагадаємо, минулого року у запорізькій школі директорка обзивала учнів "скотами" і "мразями".

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme