UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

П'яний водій "БМВ" наробив переполоху в Хмельницькому

Чоловік замкнувся в машині, тим часом окрім патрульних приїхали й медики з рятувальниками

П'яний водій  "БМВ" наробив перепол…

У Хмельницькому нетверезий водій зачинився в автомобілі та вдавав ніби спить. Містяни ж запереживали чи, бува, не помер, повідомляє Depo.Хмельницький.

За словами речника патрульної служби Романа Мартинюка, 28 березня пообіді поліцейські прибули на виклик на вулицю Зарічанська, де в автомобілі зачинився чоловік та вдавав, що спить. Про дану подію повідомили свідомі громадяни, яким здалось, що даний чоловік потребує невідкладної медичної допомоги."

Патрульні упізнали автомобіль та водія, якого неодноразово вже притягали до адміністративної відповідальності за керування автомобілем в стані алкогольного сп'яніння, на даний момент у суді розглядається справа за ч.3 ст.130 КУпАП, адже чоловік нещодавно вже 3 раз за рік керував напідпитку.

"Кожного разу водій, бажаючи уникнути від відповідальності, зачиняється в автомобілі та вдає, що спить. Патрульні знаючи стандартну поведінку даного правопорушника діяли згідно інструкцій - повідомили про ситуацію медиків та рятувальників," - пояснює Мартинюк.

Розуміючи те, що скоріше за все чоловік, який зачинився або хоче в такий спосіб уникнути відповідальності або хоче спровокувати патрульних розбити вікно з метою допомогти, тим самим в майбутньому "подати" на них до суду, адже фактично громадянин не потребує медичної допомоги.

Як і передбачалось, коли водій зрозумів, що провокація не вдалась він відчинив двері. Чоловік відразу відмовився від медичної допомоги, як і від проходження тесту на стан алкогольного сп'яніння на місці події, але погодився пройти освідування в закладі охорони здоров'я, хоча в самому закладі відмовився пройти тест на алкотестері "Драгер".

На чоловіка знову склали протокол за ч.3 ст.130 КУпАП.

"Торік у вересні цей чоловік здійснив ДТП без потерпілих, керуючи автомобілем в стані алкогольного сп'яніння - суд визнав чоловіка винним і за ст.124 КУпАП і за ч.1 ст.130 КУпАП, - розповідають про "подвиги" горе-водія патрульні. - за два місяці чоловік знову керував напідпитку, суд знову визнав чоловіка винним за ч.2 ст.130 КУпАП. Вже цього березня він знову попався на керуванні з ознаками алкогольного сп'яніння, зараз ця справа, за ч.3 ст.130 ще розглядається у суді."

За словами стражів порядку, під час попередніх затримань чоловік неодноразово наголошував на тому, що підставить патрульних та "подасть" на них до суду.

Патрульні поліція запевняє, що будь-то реальна загроза для людина - патрульні б не зволікаючи розбили вікно автомобіля та надали б першу домедичну допомогу.

Читайте також: Хмельничани сотнями підписують листи на підтримку звільненого патрульного

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme