Небо над Балаклією відкриють опівночі

Держпідприємство з обслуговування повітряного руху України ("Украерорух") з півночі 30 березня відкриє небо в радіусі 40 кілометрів навколо місця пожежі на військових складах у Балаклії Харківської області

Станом на 29 березня, як повідомив заступник міністра оборони України генерал-лейтенант Ігор Павловський, ситуація на арсеналі боєприпасів біля Балаклії контрольована, йде планова зачистка території, передає Depo.Харків з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

Він також зазначив, що знищення боєприпасів, зібраних під час зачистки території військової частини і міста, проходить в плановому режимі, в спеціально відведеному місці, на відстані більше 10 кілометрів від Балаклеї.

Як повідомляв Depo.Харків, уночі 23 березня у Балаклії внаслідок загоряння відбулася детонація військового арсеналу. Через небезпеку для життя з Балаклії та дев'яти прилеглих сіл евакуювали близько 20 тисяч людей. Внаслідок вибухів загинула одна людина, ще близько п'яти отримали поранення. 24 березня військові заявили, що пожежа на арсеналі ліквідована.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme