На Вінниччині жорстоко вбили заслуженого журналіста

Нетверезого підозрюваного у вбивстві затримали в сусідньому селі

На Вінниччині жорстоко вбили заслуженого…

У селі Соколівка Крижопільського району, що на Вінниччині, загинув 81-річний заслужений журналіст України. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу поліції Вінниччини.

У неділю, 26 березня, у власному будинку було виявлено тіло 81-річного місцевого жителя з ознаками насильницької смерті. З будинку потерпілого зникли два мобільні телефони, пляшка домашнього вина та декілька чавунних казанів.

Сільський голова Олександр Мельник розповів, що потерпілий проживав один. Все життя працював у газетах, був заслуженим журналістом України.

За результатами розтину було встановлено приблизний час смерті потерпілого: чоловік помер близько трьох днів тому. В ході огляду місця події працівники поліції вилучили речові докази та виявили на столі пакет з приготовленою їжею. Як пізніше з'ясувалося, приніс його вбивця.

Під час подвірного обходу оперативники встановили, хто приносив чоловікові їжу, в натрапили на слід убивці. Нетверезого підозрюваного затримали в сусідньому селі. Ним виявився 34-річний житель села Левкове. За словами сусідів та сільського голови, чоловік зловживав алкоголем.

Зловмисник розповів, що того дня приніс потерпілому обід з поминок і попросив у нього в борг 10 гривень. Господар відмовив і вони посварилися. В ході сварки гість схопив металевий прут та декілька разів вдарив пенсіонера по голові, після чого посадив його на стілець і, забравши два мобільні телефони, вино і казани, втік. Казани здав на металобрухт, а отримані гроші витратив на їжу та спиртне.Поліцейські вилучили телефони, які зловмисник не встиг продати.

Відкрито кримінальне провадження. За умисне вбивство чоловікові світить до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, 14 березня, пішов з життя відомий вінницький журналіст і письменник Іван Волошенюк.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme