На Донеччині п'ять чоловіків підірвалися, бавлячись та розбираючи боєприпаси (ФОТО)

На Донеччині від вибуху боєприпасів загинули двоє чоловіків, ще троє постраждали

На Донеччині п'ять чоловіків підірв…

Про це пише Depo.Донбас з посиланням на прес-службу управління Національної поліції в області

"Сьогодні близько 8.15 у відділення поліції Мирнограду надійшло повідомлення про те, що в приватному будинку стався вибух, в результаті якого загинули дві людини", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці на місці вибуху виявили запал від гранати. Попередньо, вибух стався внаслідок необережного поводження з боєприпасами.

"Одним з постраждалих є господар будинку - місцевий житель 1956 року рождения, а особа іншого потерпілого встановлюється. На даний час співробітники поліції встановлюють всі обставини події, які призвели до загибелі чоловіків", - повідомили в поліції.

Як повідомив голова поліції Донеччини В'ячеслав Аброськін, цього ж ранку, 29 березня, у Бахмут і двоє чоловіків, 1988 року народження та 1992 року народження, з ушкодженнями доставлені в лікарню. У стані алкогольного сп'яніння їх потягнуло "на подвиги" - метання гранати.

Також у Часовом Яру місцевий житель, 1966 року народження, на полігоні знайшов снаряд. Спробував розібрати і боєприпас вибухнув, чоловік доставлений в лікарню.

Нагадаємо, що в підконтрольному "ДНР" Харцизську Донецької області протягом тижня чотири людини насмерть підірвалися на гранатах.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme