UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Киянин самотужки затримав автокрадія, який сидів у його машині

За словами чоловіка, він просто вийшов на 15 хвилин до магазину, а коли повернувся, то в його авто вже сидів незнайомець

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на прес-службу поліції Києва.

Зокрема, По спецлінії 102 до Деснянського управління поліції надійшло повідомлення від киянина: підійшовши до власного автомобіля "Ford Мондео", він помітив за кермом невідомого. Чоловік самотужки затримав зловмисника і викликав поліцію.

Під час розмови з потерпілим стало зрозуміло, що автомобіль він залишив на парковці біля магазину не більше ніж на п'ятнадцять хвилин. А коли повернувся, побачив, що там хтось "господарює".

Затриманим виявився громадянин без постійного місця проживання, 1983 року народження, раніше неодноразово судимий за крадіжки. Із салону авто він встиг викрасти лише талони на пальне.

Як зловмисник проник в машину, з'ясовують правоохоронці. Потерпілий наголошує, що автомобіль зачиняв і ставив на сигналізацію.

Підозрюваного затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає арешт на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п'яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme