Аброськін розповів, що буде в його е-декларації

Заступник глави Нацполіціі, начальник поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін повідомив, яке майно планує задекларувати

Про це він сказав на прес-конференції в Покровську, передає Depo.Донбас.

Аброськін заявив, що потрапив в число посадових осіб, які не можуть подати е-декларацію через проблеми з порталом Нацагентства по запобіганню корупції.

"Я перший, хто її повинен подати. Але, на жаль, три дні поспіль я і так, і сяк, але ніяк зайти туди не можу. І вночі, і рано вранці, і сьогодні на роботу прийшов в 6-50, спробував і знову не виходить. Але я думаю, ми доб'ємося і до 1 квітня це зробимо ", - сказав Аброськін.

На питання журналістів, чи є у нього, що декларувати, начальник ГУ НП в Донецькій області підкреслив, що "все життя пропрацював у карному розшуку", тому "ні ікон, ні картин, нічого немає".

"Є тільки машина Hyundai Elantra 2008 року випуску, на якій пересувається моя дружина, є квартира державна в Києві, є квартира, приватизована на ім'я дружини в місті Севастополі. І є, я вчора порахував, заробітна плата за рік близько 400 тисяч. Годинників особливо дорогих немає, є нагородна зброя ", - повідомив Аброськін.

Нагадаємо, що сервіс на сайті Нацагентства по запобіганню корупції, за допомогою якого подаються декларації, не працює вже кілька днів, тоді як вже 31 березня завершується другий етап подачі українськими держслужбовцями електронних декларацій.

Як повідомлялось раніше, у НАЗК назвали "лежачий" сайт е-декларацій вибухонебезпечним

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme