UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Активісти закликають хмельничан відслідковувати роботу громадського транспорту

Після того, як апеляційний суд схвалив ріст тарифів на проїзд у громадському транспорті, активісти вирішили перейти на інший рівень боротьби з хмельницькими перевізниками

Активісти закликають хмельничан відслідк…

Хмельничан закликають відслідковувати роботу громадського транспорту, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на допис у "Фейсбуці" громадської активістки Альони Берези.

У Хмельницькому протистояння між прихильниками й противниками підняття вартості проїзду переходить на новий рівень.

Ображені тим, що Вінницький Апеляційний суд став на сторону перевізників і дозволив здорожчання плати за проїзд у хмельницькому громадському транспорті, громадські активісти вирішили слідкувати за якістю перевезень у місті.

"За 30 хвилин на зупинці "Філармонія" - дві маршрутки №42, два автобуси №22 і відсутність тролейбусу №17 у визначений графіком час руху - 13:25. Запитання просте, де комунальний транспорт, яким я хочу скористуватися як хмельничанка?", - обурилася активістка ГО "ЖАР" і закликала небайдужих хмельничан фіксувати всі порушення й недоліки у роботі міських перевізників, аби потім піти з ними до суду.

Нагадаємо, баталії навколо цін на проїзд тривають вже більше місяця, відколи Хмельницький виконком своїм рішенням дозволив підяння вартості проїзду в тролейбусах з 1,5 грн до 2,5 грн, а в автобусах і маршрутках - до 4 грн.

Не згодні з таким рішенням активісти пішли до суду, який скасував рішення виконкому. А перевізники, у свою чергу, подалися в Апеляційний суд, який вирішив, що тарифи все ж треба підняти.

Тепер у Хмельницькому чекають на результати судово-економічної експертизи, яку проводять у столиці.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme