UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Юні хмельничани вшанували Шухевича на стрілецькому турнірі

Більше сотні школярів взяли участь в змаганнях з кульової стрільби

Рекордну кількість учасників зібрав традиційний турнір з кульової стрільби, присвячений пам'яті генерала УПА Романа Шухевича, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на інформацію прес-служби облдержадміністрації.

Цього року 28 команд, у складі яких більше ста учасників боролись за нагороди у змаганнях, започаткованих 10 років тому.

Привітати учасників змагань прийшли воїни-афганці, ветерани АТО. Майстер спорту міжнародного класу, чемпіон і рекордсмен України, чемпіон Європи, підполковник національної поліції, учасник АТО Сергій Жук розповів учасникам про свій спортивний шлях, закликав юних спортсменів оволодівати майстерністю влучного пострілу.

Перемогу в особистому заліку серед дівчат здобула Коненчук Катерина з Хмельницького НВК №9, серед юнаків найсильнішим виявився Бохонок Назарій - ЗОШ №14.

В загальнокомандному заліку у напруженій боротьбі, відірвавшись лише на одне очко від команди СЗШ №12, яка традиційно на всіх змаганнях здобуває призові місця, перемогла команда НВК №9 у складі Сметани Олега, Суховірського Іллі, Коненчук Катерини та п'ятиразової чемпіонки України Тарканій Маргарити. Третє місце у команди СЗОШ №21. Готував команду НВК №9 Свинарчук Валентин Миколайович.

З показовою стрільбою перед юними спортсменами, виконавши вправу, яка є найскладнішою у кульовій стрільбі - ГП-11а (стрільба з гвинтівки з оптичним прицілом по рухомій мішені), виступили учні спортивних шкіл "Колос", "Юність" та управління молоді і спорту облдержадміністрації.

У минулому році представники цих спортивних шкіл завоювали 42 медалі різного гатунку, в тому числі 12 золотих, на чемпіонатах України.

Переможці та призери турніру отримали кубки, медалі та дипломи обласної федерації кульової стрільби.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme