У Києві затримали шахрая зі Львова, який "розвів" харків'янина

Харківські правоохоронці затримали зловмисника, який переховувався в Києві

Як повідомили Depo.Харків у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Харківській області, правоохоронці Холодногірського відділу поліції викрили 52-річного чоловіка, який шахрайським шляхом заволодів грошима у сумі 8,3 тисячі доларів у харків'янина.

За даними поліції, наприкінці грудня минулого року до правоохоронців звернувся 27-річний молодик. Він повідомив, що в районі Центрального ринку звернувся до приміщення, в якому нібито здійснювали обмін валют. Передав грошові кошти у сумі 8,3 тисячі доларів двом невідомим чоловікам, які під виглядом перевірки справжності купюр заволоділи грошима та зникли з місця події.

Поліцейським вдалося вийти на слід одного зі злочинців. 52-річний уродженець Львова був затриманий у місті Києві.

Як виявилось, затриманий раніше неодноразово судимий за шахрайства та перебуває у розшуку поліцією Львова за скоєння чергового шахрайства.

Наразі правоохоронці проводять заходи для встановлення особи та затримання спільника.

Відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до восьми років. Затриманому обрана міра запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідчі дії тривають.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme