UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Запоріжжі мешканці протестували проти пункту прийому вторсировини у своєму дворі

Жителі одного з будинків на вулиці Шкільній вийшли на акцію протесту сьогодні, 26 березня

У Запоріжжі мешканці протестували проти…

Про це повідомляє кореспондент порталу Depo.Запоріжжя.

Місцеві жителі вимагали закрити пункт прийому вторсировини. До них приєдналися активісти "Азову".

Пункт прийому розташований між будинками №18 та №24 вулиці Шкільної, на обгородженому парканом колишньому будівельному майданчику. На цьому місці декілька років тому почали будувати крамницю, але роботи зупинилися, за чутками, власник ділянки збанкрутував, згодом тут розпочали приймати металобрухт, макулатуру та порожні пляшки, розповідають місцеві жителі.

Близько п'ятдесяти протестувальників зібралися біля будмайданчика та заявили, що вимагають припинити роботу пункту прийому та ліквідувати будмайданчик. Головна причина – жителям заважає те, що біля пункту постійно збираються десятки людей напідпитку, які голосно сваряться, а інколи навіть б'ються.

За словами одного з учасників акції, протестувальники зажадали у працівниці пункту прийому документи, що дозволяють приймати вторсировину. А коли та відмовила, викликали патрульних.

Учасники акції направили до Олександрівського райвідділу поліції заяву про правопорушення, на їхню думку пункт прийому на вулиці Шкільній працює незаконно, повідомили у патрульній поліції.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme