UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Маріуполі суд позбавив волі 70-річну жінку за співпрацю з "ДНР"

Орджонікідзевський районний суд Маріуполя засудив на 2 роки і 2 місяці позбавлення волі 70-річну жінку за співпрацю з "ДНР"

Про це повідомляє прокуратура Донецької області, передає Depo.Донбас.

Під час судових слухань доведено, що мешканка села Хлібодарівка у вересні 2014 року стала активно співпрацювати з бойовиками "ДНР".

"Жінка з мобільного телефону передавала деталізовані дані про місця дислокації, маршрути пересування та вогневі позиції військовослужбовців та військової техніки Збройних сил України та інших військових формувань, задіяних у проведенні антитерористичної операції у Волноваському районі, а також селищы Старий Крим Кальміуського району Маріуполя та міста Мангуш Донецької області", - йдеться у повідомленні.

За даними прокуратури, вказану інформацію засуджена передавала учаснику "ДНР" з позивним "Багіра".

У подальшому бойовики використовували ці данні у веденні терористичної діяльності проти органів державної влади та військових підрозділів Україна, а саме - у здійсненні артилерійських обстрілів місць дислокації українських військових та військової техніки. У суді жінка повністю визнала свою провину в інкримінованому злочині та розкаялася.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme