"Промила шлунок": У Києві жінка побила до втрати свідомості 4-річну дівчинку

У Києві жінка намагалася "промити шлунок" чотирирічній доньці, після чого побила її

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на прес-службу столичної поліції.

Інцидент стався в Оболонському районі. Вночі про госпіталізацію дитини повідомили медики, яким мати доставила потерпілу: вона була без свідомості з забоями та гематомами на тілі.

"За вказаною адресою терміново прибула слідчо-оперативна група. Як пояснила жінка правоохоронцям, вона намагалася промити шлунок дитині, яка нібито отруїлася рибою. Зі слів матері, дочка не слухалася, і вона побила її ременем. У поліції з'ясували, що 32-річна уродженка Донецької області самотужки виховує 7-річного хлопчика і 4-річну дівчинку, яких взяла на виховання з дитячого притулку. Останнім часом родина проживає у Києві в орендованій квартирі", - сказано в повідомленні.

В даний час дівчинка знаходиться в дитячій лікарні під наглядом медиків. Призначено низку експертиз, щоб діагностувати її стан.

Поліцією розпочато кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією за ст. 166 (злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 5 років позбавлення волі.

Зараз жінка співпрацює зі слідством. Зусилля правоохоронців спрямовані на з'ясування всіх подробиць та обставин.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme