UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Вінничанка, яка вирішила проїхатись автостопом, дивом уникла зґвалтування

Вінницькою місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконного позбавлення волі особи, умисного завдання побоїв та грабежу

Вінничанка, яка вирішила проїхатись авто…

Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу прокуратури Вінницької області.

Молода вінничанка, у вечірню пору доби на Немирівському шосе, навпроти гіпермаркету "Грош" у м. Вінниці зупинила "попутку", щоб дістатись до свого дому. За кермом автівки був 39-річний житель Липовецького району. Він раптово звернув із проїжджої частини автошляху та з'їхав на ґрунтову дорогу, яка знаходиться між полем й лісосмугою. Згодом він зупинився і почав домагатися дівчини.

"Чоловік погрожував заподіянням шкоди її здоров'ю та життю, одночасно, завдаючи побоїв та здійснюючи інші насильницькі дії відносно неї з метою залякування та примусити свою жертву вступити з ним у статеві стосунки. Зловмисник наносив удари по обличчю, тягнув за волосся, здавлював їй шию шарфом та смикав за одяг, чим завдав фізичного болю, проте жінка не погоджувалась на вимоги свого нападника та у статеві стосунки з ним не вступала", - повідомляють правоохоронці.

Через деякий час злочинець відібрав у жінки мобільний телефон, гроші та золоті прикраси, відвіз її назад до м. Вінниці й висадив з автівки, а сам зник у невідомому напрямку.

На сьогодні правоохоронці зібрали достатньо доказів для обґрунтованої підозри, про яку повідомлено 39-річному жителю Липовецького району.

"За наслідком проведення досудового розслідування обвинувальний акт у даному кримінальному провадженні за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 146, ч.2 ст. 126 та ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України скеровано до Вінницького районного суду для розгляду по суті", - повідомляють в прокуратурі області.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme