Укропівець Пазин очолив депутатську "сміттєву" комісію у Львівській облраді

До складу тимчасової контрольної комісії увійшли по одному представнику від кожної фракції

21 березня на черговій сесії Львівської обласної ради утворили тимчасову контрольну комісію з перевірки інформації про незаконну утилізацію твердих побутових відходів у Львівській області. Комісію очолив депутат ЛОР від фракції "Українського об'єднання патріотів – УКРОП" Дмитро Пазин. Про це пише Depo.Львів.

До складу тимчасової контрольної комісії увійшли по одному представнику від кожної фракції.

Як розповів голова новоствореної комісії Дмитро Пазин, він планує до кінця тижня поспілкуватися з усіма членами комісії і вже на початку наступного тижня скликати її перше засідання.

Комісія працюватиме над завданнями, яке поставила перед нею Львівська обласна рада: аналізуватиме виявлені факти з виїздом на місце, публічні матеріали та повідомлення представників територіальних громад, громадських організацій, ЗМІ, правоохоронних органів, громадян.

"Ситуація, яка склалася з львівським сміттям, вимагає вирішення. Оскільки я представник фракції УКРОП від Яворівського району, то на території нашого району 13 березня, біля Яворівського озера, найбільшої водойми, де відпочиває багато людей, виявили несанкціоноване львівське сміття. З одного боку, ми розуміємо львів'ян – треба кудись вивозити непотріб. Але чому від цього мають страждати інші території, рекреаційні зони тощо? Роботу комісію планую побудувати таким чином, щоб ми виїжджали на місце скиду сміття, співпрацюватиме з екологами, з контролюючими органами. Вимагатимемо оперативного реагування на дії порушників. Запрошуємо до співпраці громадськість", - зазначив Дмитро Пазин.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme