UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У пожежі на вулиці Бевза згоріла швейна майстерня

Рятувальники припускають, що причиною стала електрика

Вінницькі рятувальники розповіли подробиці великої пожежі на вулиці Бевза, де 20 березня горіли офіси у приміщенні колишньої міської лазні. Про це із посиланням на газету "Місто" повідомляє Depo.Вінниця.

Як повідомили в ГУ ДСНС області, у в офісі, де сталось загоряння, була розташована швейна майстерня. Був ризик перекидання вогню на сусідні приміщення, крім того, наявність автомайстерні та гаражів на першому поверсі, де могло бути пальне, робили такий варіант ще більш небезпечним. Власники офісів, рятуючись, у паніці виносили своє майно на вулицю.

Гасили пожежу 27 чоловік особового складу та 5 одиниць спецтехніки. Об 11:21 пожежу було ліквідовано. Загиблих чи постраждалих у пожежі не було.

Точну причину загоряння експерти ще будуть встановлювати, але за попередньою версією начальника відділу агітаційно-пропагандистської роботи ГУ ДСНС області Олександра Кутового, могло бути необачне використання електроприладів.

"Враховуючи те, що полум'я поширювалося пустотними перекриттями, то там все-таки були порушення правил експлуатації електромереж. Можливо, електрообладнання залишили увімкненим, або це коротке замкнення", - каже Олександр Кутовий.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme