У Полтаві волонтери обмінювалися досвідом

У Полтаві відбувся Форум волонтерів, де учасники розширювали знання, ділились досвідом та представили власні проекти щодо того, як вдосконалити благодійну діяльність

У Полтаві волонтери обмінювалися досвідо…

Вчора, 22 березня, у Полтаві відбувся ІІ Форум волонтерів. Тут зібралися 120 представників з 26 волонтерських загонів міста, які працюють в навчальних закладах різних рівнів акредитації та громадських організаціях, а також ті, хто хоче займатися волонтерською діяльністю, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на прес-службу Полтавської міської ради.

Організатори зазначили, що метою заходу є обмін досвідом, обговорення напрямків суспільного життя, де є потреба у допомозі волонтерів, можливість підняти нагальні питання з якими стикаються волонтери під час своєї діяльності та сприяння популяризації волонтерського руху.

Волонтери-учасники, в свою чергу, на таких Форумах самовдосконалюються та дізнаються про нове. На заході вони мали можливість проявити себе в групах за різними напрямками волонтерської роботи, де навчалися працювати з усіма категоріями населення. А також розширювали свої знання щодо особливостей роботи з дітьми та молоддю пільгових категорій.

Окрім того, у рамках Форуму вперше було проведено конкурс волонтерських проектів "Робимо світ кращим". 12 волонтерських загонів представили свої проекти різної тематики та напрямків на розгляд організаторів.

Журі зазначили, що всі роботи цікаві і варті уваги, тож учасникам вручили сертифікати на їх реалізацію за підтримки міської влади.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme