UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Харківщині засудили наркомана-крадія

Зловмисник проведе п'ять років у в'язниці

На Харківщині засудили наркомана-крадія…

Як передає Depo.Харків із посиланням на начальникауправління прокуратури області Тетяну Сотнікову,прокуратура оскаржила в апеляції умовний вирок Богодухівського районного суду області, вимагаючи реального покарання для 46-річного раніше 7 разів судимого чоловіка, який зберігав вдома макову соломку.

За відомостями Сотнікової, влітку 2016 року у рамках розслідування кримінального провадження за фактом викрадення обладнання водонапірної вежі у м. Богодухів проводився обшук у домоволодінні одного з підозрюваних. Окрім викрадених речей знайшли ще й 24 кг перебраного і засушеного маку.

У 2016 році Богодухівський районний суд визнав чоловіка винним у незаконному придбанні і зберіганні наркотичних засобів у великому розмірі та крадіжці (ч. 3 ст. 309, ч. 2 ст. 185 КК України) і призначив покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з випробуванням на 3 роки.

Однак прокуратура не погодилася з умовним покаранням і звернулася у апеляційний суд.

Колегія судової палати у кримінальних справах апеляційного суду Харківської області погодилася з доводами апеляційної скарги прокурора та призначила зловмиснику 5 років позбавлення волі.

Слід зазначити, що зловмисник вже мав 5 судимостей за вчинення злочинів пов'язаних з незаконним обігом наркотичних засобів.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme