UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Столичного підприємця судитимуть за ресторан у парку

Директора приватного підприємства судитимуть за самовільне зайняття 0,06 га землі на вулиці Т. Шамрила у Сирецькому парку та облаштування ресторану

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на прес-службу прокуратури Києва.

Відзначається, що вказана земельна ділянка включена до програми розвитку зелених зон столиці, а також частково потрапляє до території парку "Сирецький" та охоронної зони навколо об'єкта енергетичної системи.

"Попри це службовець приватного товариства самовільно зайняв землю, збудувавши на ній ресторанний комплекс. Крім того, з метою реєстрації об'єкта нерухомості, директор товариства підписав, а в подальшому зареєстрував в Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю декларації про початок та готовність об'єкта до експлуатації, зміст яких не відповідав дійсності", - йдеться в повідомленні.

Дії службовця кваліфікували за ч. 2 ст. 197-1 (самовільне зайняття земельної ділянки та самовільне будівництво) та ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) КК України.

"Наразі обвинувальний акт скеровано до Шевченківського райсуду столиці для розгляду по суті", - підсумували у Прокуратурі.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme