Львівські молодики відлупцювали заступника мера

Підлітки перебували у стані алкогольного сп'яніння

Як повідомляє Depo.Львів з посиланням на Червоноградський відділ поліції, у Червонограді п'яні молодики побили заступника мер.

20 березня 2017 року в Червоноградський відділ поліції телефоном 102 надійшло повідомлення від заступника міського голови Червонограда. Він поінформував, що виявив бійку між невідомими особами.

Щоб припинити бійку, заступник міського голови, повідомивши про цю подію у відділ поліції, почав самостійно припиняти протиправні дії. Однак група осіб на законні вимоги припинити бійку не реагувала й почала бити руками та ногами заступника міського голови. Унаслідок той отримав тілесні ушкодження.

Як повідомляє видання Ехо Червонограда, у бійці постраждав не тільки заступник міського голови Віталій Гаманюк, а й секретар Червоноградської міської ради Олександр Грасулов, а також один з правоохоронців, які прибули на виклик.

"Біля будівлі дебоширила компанія хлопців, а посадовці вирішили їх трохи заспокоїти. Правда натомість навпаки трохи роздратували. І вийшло так, що близько 16 чоловік "героїчно" кинулося бити двох", – зазначає сайт.

Віталій Гаманюк уже написав заяву в поліцію. Чотирьох учасників компанії затримали.

"У процесі проведення перевірки було встановлено, що кримінальне правопорушення вчинили четверо мешканців Червонограда, з яких троє – неповнолітні, які перебували в стані алкогольного сп'яніння. Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.3 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство)", – зазначено в повідомленні поліції.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme