Чотири догани і одне звільнення - результат недбалого ремонту дороги під Полтавою

Наразі ямковість на ділянці дороги М-03 "Київ - Харків - Довжанський" неподалік с. Копили ліквідована з дотриманням необхідних технологічних вимог

Чотири догани і одне звільнення - резуль…

Керівництво ДП "Полтавський облавтодор" провело позачергову виробничу нараду за участю представників Служби автодоріг області. Засідання скликали внаслідок публікації у ЗМІ відеозйомки ремонтних робіт, які проводили фахівці Копилянської дорожньо-експлуатаційної дільниці, повідомляє Depo.Полтава з посиланням прес-службу відомства.

Наразі ямковість на ділянці дороги М-03 "Київ - Харків - Довжанський" неподалік с. Копили ліквідована з дотриманням необхідних технологічних вимог. Проте, внутрішнє розслідування показало, що працівники дільниці вдалися до службового недбальства та неякісно виконали попередній етап дорожніх робіт.

За підсумками наради, директор ДП "Полтавський облавтодор" Дмитро Осовський підготував наказ, згідно з яким четверо працівників організації отримали догани, а один з фахівців, за систематичні прояви халатності - звільнення. Саме він доручив бригаді засипати ями на дорозі біля Копилів земельною сумішшю.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme