Вбивство в "казино" на Харківщині: Жінка стала жертвою невдачливого гравця

Зловмисник зважився на крадіжку та вбивство після того, як програв всю пенсію

Як передає Depo.Харків, вирок чоловікові 13 березня ухвалив Богодухівський районний суд Харківської області. Підсудний – уродженець Краснокутського району, безробітний, інвалід третьої групи.

Суд встановив, що близько 3:30 10 вересня 2016 року чоловік зайшов до приміщення колишньої кав'ярні, де на той момент працював гральний салон з автоматами, під приводом того, що начебто забув телефон.

В приміщенні перебувала жінка, яка й стала жертвою зловмисника, котрий планував пограбування. Чоловік усвідомив, що вкрасти гроші він не зможе, поки жінка жива, адже вона чинитиме опір. Тому він дочекався моменту, коли жертва розвернулася до нього спиною, накинув їй на шию шнурок від кросівок та задушив.

Упевнившись, що жертва не подає ознак життя, зловмисник вкрав 8 тис. грн та монітор з реєстратором, на який надходило зображення з камери відеоспостереження, розташованої при вході в приміщення.

Вкрадене чоловік приніс додому. Шнурки, монітор та реєстратор він викинув у вигрібну яму, частиною грошей розрахувався за борги, а другу частину (5,3 тис. грн) сховав у сараї.

На суді чоловік провину визнав та розповів, що у вересні отримав пенсію та вирішив примножити гроші в ігровому салоні. Однак всю суму він програв. Після цього він й вирішив скоїти крадіжку.

Суд визнав чоловіка винним у скоєнні злочинів за ч.4 ст.187, п.6 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України та призначив покарання у вигляді 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Крім того, він повинен сплатити державі 4,6 тис. грн, які були витрачені на проведення експертиз, та понад 110 тис. грн засуджений має компенсувати сестрі загиблої жінки у якості моральної та матеріальної компенсації.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme