На Вінниччині поховали народного депутата України 4-го і 5-го скликань

Микола Одайник помер 17 березня

На Вінниччині поховали народного депутат…

У селі Яланець Томашпільського району, що на Вінниччині, поховали народного депутата 4-го і 5-го скликань Миколу Одайника. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на "Інформаційну Вінниччину".

Микола Одайник помер17 березня. Останнім часом він проходив курс лікування від серцево-судинних захворювань, відійшов від політичного і громадського життя, а жив переважно в рідному селі Яланець Томашпільського району.

Народився Одайник в Яланці в 1954 році. Після закінчення Київського інженерно-будівельного інституту за спеціальністю інженер-будівельник працював у тому ж інституті на кафедрі експлуатації і ремонту будівельних машин. У 1996 році він очолив садове товариство "Дніпро", а з 1998-го повернувся в рідне село, де з 1998-го року керував КСП "Хлібороб", а з 2000-го - СТОВ "Яланське".

У 2002 році на позачергових виборах по мажоритарному округу був обраний народним депутатом. У ВР працював у комітеті з питань аграрної політики та земельних відносин, входив до складу фракції "Наша Україна". У травні 2006-го пройшов у ВР за списком "Нашої України". Після 2007 року відійшов від політики і повернувся в рідне село.

Додамо, що під час виборів 2002 року Віктор Ющенко особисто їздив агітувати за Одайника.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme