Режим Асада продовжує порушувати домовленості про перемир'я в Сирії

Режим президента Сирії Башара продовжує порушувати домовленості про перемир'я в країні

Сьогодні урядові війська нанесли удари по району Урум аль-Кудра на заході сирійського міста Алеппо, передає Depo.ua з посиланням на "Анадолу".

Жертвами авіаудару стали 3 людини, 4 поранені, додає ЗМІ з посиланням на представника сил цивільної оборони Алеппо Наджиба Беккура.

Він уточнив, що загинули три мирні жителі, в тому числі дві дитини, ще чотири людини отримали поранення. Також, за його словами, були повністю зруйновані три будинки, завдано шкоди довколишнім будівлям.

Раніше Асад висловлював надію, що війна в Сирії завершиться в цьому році. Він також називав Росію єдиною силою в Сирії, яка серйозно бореться з угрупованням "Ісламська держава".

Режим припинення вогню вступив в силу в Сирії 30 грудня 2016 року. Туреччина і Росія виступили гарантами угоди, яке не поширюється на організації, включені рішенням РБ ООН в список терористичних.

За даними ООН, в ході сирійського конфлікту в цілому загинуло понад 400 тис. осіб, понад 10 млн були змушені покинути свої будинки. 4,8 млн осіб знайшли притулок за межами країни.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme