Дубинський: Гонтарева створить конкурента "великої четвірки"

Журналіст і блогер Олександр Дубинський стверджує, що Валерія Гонтарева після відходу з посади глави НБУ створить аудиторську компанію конкурента "великої четвірки"

Таке твердження Дубинський зробив після заяви Гонтаревої на щорічній конференції інвесткомпанії "Драгон Капітал" в Києві про переоцінку обсягів кредитів виданих "ПриватБанком".

"Звернули увагу, як згодом змінюється позиція Гонтаревої про розмір інсайдерського кредитного портфеля в "Приватбанку"? На момент націоналізації кращий банкір Східної Європи оцінювала розмір кредитів, виданих акціонерами ПБ акціонерам ПБ - в 97% портфеля. Зараз оцінка змінилася, і становить усі 100%", - зазначив Дубинський.

"Всі 100% були операції з пов'язаними особами, навіть 3% не знайшли", - заявила Гонтарєва.

"Така точність і очевидний професіоналізм в оцінці говорить тільки про одне, на горизонті замаячив реальний конкурент аудиторським компаніям" великої четвірки "в особі Валерії Олексіївни. І цілком ймовірно, коли вона закінчить свою чудову кар'єру в Нацбанку, то зможе забрати звідти своїх не менш талановитих співробітників, і створити свою аудиторську компанію. Навіть бачу цю вивіску десь у Вашингтоні. Аудит з великої літери Г", - написав Дубинський на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Великий четвіркою" називають чотири найбільших в світі компанії, що надають аудиторські та консалтингові послуги - PricewaterhouseCoopers, Deloitte, Ernst & Young, KPMG.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme