UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

До Закарпаття їдуть відомі американські джазмени

В Ужгороді відбудеться виступ джазових басистів Девіда Фрізена та Глена Мура 

До Закарпаття їдуть відомі американські…

Про це пише Depo.Закарпаття з посиланням на "ЗК".

У четвер, 30 березня о 19:00 в арт-центрі "Галерея ІЛЬКО" відбудеться виступ джазових басистів Девіда Фрізена (США) та Глена Мура (США) – легенд світової джазової сцени!

Фрізен грає на контрабасі, а також на басі Oregon, електрифікованому акустичному басу. Виступав і виступає на території США, Канади, Великобританії, Швеції, Данії, Норвегії, Нідерландів, Франції, Іспанії, Португалії Італії, Австрії, Угорщини, Словаччини, Польщі, Туреччини, Японії, Австалії, Південної Америки, а нині і України. Його альбом 1989 року "Other Times, Other Places" став хітом номер 11 в США в топ-чарті джазових альбомів Billboard. Глен Мур (Glen Moore) – відомий американський джазовий басист, засновник легендарного Oregon.

Активна музична діяльність почалася після коледжу з Джеромом Магілья в Портленді, Джеймсом Харнеттом в Сіетлі, Гарі Карром в Нью-Йорку, Плау Крістенсоном в Копенгагені, Людвігом Штрайхером у Відні і Франсуа Раббатом на Гаваях. Протягом останніх 30 років Глен грав на скрипці Клотца, створеної в Тіролі близько 1715 року, на якій він широко використовував унікальний тюнінг як з низькою, так і з високою струною C. Мур є одним із засновників Oregon, але також регулярно працював з Рабіх Абу-Халілом, Васат Райом, Ненсі Кінгом і Ларрі Карушем.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme